Bourjois

Tutorial: Bio-Detox Look

In Tutoriale on May 20, 2011 at 8:49 pm

Ten perfect unifiat, piele detoxifiata


Pasul 1: Disimuleaza cearcanele si camufleaza pungile cu ajutorul unui corector (noi am folosit Anti-cearcan Bio-Detox). Deseneaza un semicerc in jurul ochilor prin aplicarea dozei optime de anti-cearcan. Foloseste intodeauna miscari de tapotare.

Pasul 2: Uniformizeaza nuanta tenului si detoxifica pielea. Pentru asta ai nevoie de fondul de ten Bio Detox imbogatit cu clorofila oxigenanta, anti-poluare. Aplica fondul de ten pe dosul palmei, astfel incat acesta sa se topeasca la temperatura corpului si sa devina fondant in contact cu pielea. La fel ca anticearcanul, fondul de ten se aplica prin miscari rapide de tapotare, pana la radacina firelor de par, urmarind sa-l estompam intr-un degrade cat mai natural.

Pasul 3: Odata aplicate anticearcanul si fondul de ten, asigura-te ca acestea vor sta la locul lor prin fixarea lor cu o pudra. Pentru a potenta beneficiile detoxifiante ale gamei, iti recomandam pudra compacta Bio Detox, pe care o poti aplica cu ajutorul unui burete special. Dincolo de rolul de fixare a machiajului, pudra are si proprietatea de a matifia tenul, eliminand astfel excesul de sebum. In plus, poate constitui o bariera eficienta impotriva poluarii din mediul inconjurator.

Odata ce anticearcanul, fondul de ten si pudra sunt la locul lor, e timpul pentru putina culoare in obraji! Aplica blush-ul cu ajutorul unei pensule speciale pe suprafata pometilor, urcand pe tample, prin tuse din ce in ce mai estompate.

Odata finalizata baza machiajului,  poti trece la etapa urmatoare: culoarea!

Daca vrei sa pastrezi nota naturala a machiajului poti opta pentru completarea acestuia cu un ruj intr-o culoare apropiata de cea a buzelor tale. Noi am ales rujul Sweet Kiss Naturel – Fucshia Ardent.

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: