Bourjois

Volum tridimensional? Gloss Effet 3D Max!

In Buze, Gloss on March 14, 2011 at 9:55 pm

Gloss Effet 3D Max…ochii sensibili a se abtine!

Bourjois impinge limitele stralucirii cu gama de gloss-uri Effet 3 D Max: pana la 33% mai multa stralucire*, declinata in culori irezistbile de la roz auriu, bej stralucitor, pana la nuante apetisante de zmeura arzatoare si coacaze eferverscente.

Stralucire uluitoare datorita formulei cu micro-activatori de stralucire, ce imbraca buzele intr-un film flexibil, ultra confortabil. Buze catifelate, stralucire 3D…un zambet sublim!

 

Inovatie Bourjois**: aplicatorul inteligent! Dotat cu un dublu rezervor in captul de aplicare, acesta stocheaza o cantitate generoasa de gloss pentru a asigura un volum uluitor. Portiunea perforata permite distribuirea glossului pe cele doua laturi ale aplicatorului, astfel incat machiajul buzelor sa poata fi realizat intr-o maniera omogena.

O gama in 8 nuante stralucitoare, usor perlate, cu o multitudine de efecte. Fiecare nuanta este dozata cu o tusa de roz, conferind astfel si mai multa prospetime buzelor.

Si in plus, are grija de buzele tale!

Buze catifelate si suave: 77% agenti emolienti protectori

* test instrumental realizat prin comparatie cu principalele gloss-uri de pe piata in 2008; test de satisfactie pe criteriul stralucirii, realizat pe 30 de voluntari timp de 3 saptamani: 90% rata de confirmare

** Model depus

Leave a comment